מתכון לעוגיות תמרים שלא תרצו להפסיק לאכול!

$(function(){setImageBanner('9109f792-ee46-4c3e-9268-8ef772d25088','/dyncontent/2024/3/21/79c4fc7d-daf2-4d30-9381-e64313eaf03f.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,false,37829,'Image','');})

הם נימוחות, פריכות ומתוקות! מתכון לעוגיות מגולגלות עם תמרים שקל להכין ועוד יותר כיף לאכול!

לכל אוהבי התמרים המתכון הזה בשבילכם! עוגיות מגולגלות ממולאות בממרח תמרים שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול.

מצרכים

1 שמנת מתוקה

200 גר' חמאה מומסת

500 גרם קמח

ממרח תמרים

שברי אגוזי מלך (לא חובה)

 עוגיות תמרים. צילום: יהלי אוזן

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות
  2. מערבבים את חומרי הבצק (שמנת, חמאה וקמח) ולשים עד לקבלת בצק רק ולא נדבק. נותנים לבצק לנוח 10 דקות
  3. חלקים את הבצק ל-6 כדורים שווים
  4. מרדדים כל כדור על משטח מקומח קלות לפס ארוך וצר (בערת 40*15 ס"מ)
  5. מורחים על הבצק ממרח תמרים ביד נדיבה. אפשר לפזר אגוזי מלך מעל למי שרוצה בהתאם להעדפה
  6. מגלגלים את הבצק לרולדה ומניחים את הרולדה בתבנית עם נייר אפיה
  7. בעזרת רולר או חותכן חותכים את הבצק ברוחב 2 ס"מ בלי להזיז אותו מהמקום
  8. אופיר את העוגיות בתנור 10-15 דקות או עד שמשחים

בתיאבון!

 עוגיות תמרים. צילום: יהלי אוזן

---------------------

יש לכם סקופ? מצאתם טעות בכתבה? לחצו כאן להתחיל איתנו צ'אט בוואטספ 

--------------------

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים שמגיעים לידינו. אם זיהיתם באתר צילום בו אתם בעלי זכויות יוצרים, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול משימוש בו, באמצעות הקישור כאן



 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה