ליאת וקנין האופה האלופה מגן יבנה במתכון לעוגיות סהרוני שקדים מדהימות לאחרי הצום

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('17e4393a-4cf4-40e3-95d8-53e7aa57cd6d','/dyncontent/2024/3/21/79c4fc7d-daf2-4d30-9381-e64313eaf03f.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,26322,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('17e4393a-4cf4-40e3-95d8-53e7aa57cd6d','/dyncontent/2024/3/13/eba24287-81c1-4524-8420-9aa872b7d7a6.gif',17612,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,26322,'Image','');},15]]);})

ליאת וקנין מגן יבנה היא בעלת העסקים המצליחים "חלומות מתוקים" ו-FOOD MARKET. לקראת יום הכיפורים החל מחר, הסכימה ליאת לשתף אותנו במתכון של עוגיות סהרון שקדים המתאימות במיוחד לשבירת הצום. מושלמות ליד כוס תה. בהצלחה.

לאחרונה, פתחה ליאת המוכשרת, קונדיטוריה מושלמת ברחוב הרצל 50 ראשון לציון.

ליאת אופה מגוון עצום של עוגות ועוגיות אותן ניתן להזמין עד היום בלילה (אחר כך, ניתן לקחת מה שיישאר במלאי) לקראת יום הכיפורים ביניהן : חיתוכיות נוטלה, חיתוכיות חלווה, שבקיות, עוגיות חלווה, עוגות נוטלה, עוגות לוטוס, עוגות אוראו, עוגות גבינה פירורים, עוגות גבינה עם פירות והרשימה עוד ארוכה. ניתן להתרשם ולהזמין בפייסבוק של ליאת ובטלפון 050-2255499

ליאת וקנין

ליאת וקנין

ליאת וקנין

עוגיות סהרוני שקדים של ליאת וקנין מ"חלומות מתוקים"

1 ק"ג קמח 

1 כוס סוכר

1 כוס שקדים טחונים

11/2 שקית אבקת אפייה

4 ביצים

450 גרם חמאה 

שקית סוכר וניל 

בקערת המערבל מעבדים את כל המרכיבים  עד שמתקבל בצק. צובטים בכל פעם חתיכה מהבצק, יוצרים נקניק קטן  והופכים לצורת סהרון. מניחים על נייר אפייה ואופים בתנור שחומם ב-180 מעלות עד הזהבה. 

צום קל ומועיל ושנה טובה. 

---------------------

יש לכם סקופ? מצאתם טעות בכתבה? לחצו כאן להתחיל איתנו צ'אט בוואטספ 

--------------------

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים שמגיעים לידינו. אם זיהיתם באתר צילום בו אתם בעלי זכויות יוצרים, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול משימוש בו, באמצעות הקישור כאן


 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה