מתכון רולדת פרג טעימה

$(function(){setImageBanner('66dbd836-cbaf-4d06-9acc-014d9c6f4b26','/dyncontent/2024/3/21/79c4fc7d-daf2-4d30-9381-e64313eaf03f.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,false,37829,'Image','');})

חברת הרבלייף מנדבת מתכון לרולדת פרג שהיא גם טעימה ומשמחת וגם בריאה ומועשרת בחלבון ובסיבים תזונתיים

צילום דן פרץ

רולדת פרג ( 10 פרוסות)

רכיבים

לבצק:

◦    6 כפות מדידה פורמולה 1 ספורט בטעם וניל

◦    1 כף מדידה אבקת סיבים תזונתיים

◦   ¾ כוס קמח

◦   1 כפית סודה לשתייה

◦    קליפה מגוררת מ-1 לימון

◦    2 ביצים

◦    1 פקק תרכיז משקה אלוורה בטעם טבעי

 

למילוי פרג:

◦  ½ כוס  חלב דל שומן/ משקה שיבולת שועל/ שקדים/ סויה

◦   1 כוס (70 גרם) פרג, טחון טרי

◦   1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם וניל עוגיות

◦   1 כפית דבש

 

אופן הכנה

  1. להכנת המילוי: מניחים בסיר את החלב ומביאים לרתיחה עדינה. מוסיפים את הפרג הטחון ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהפרג ספג את רוב הנוזלים לכדי תערובת סמיכה. מסירים מהאש, מוסיפים את אבקת הפורמולה 1 בטעם וניל עוגיות והדבש, מערבבים ומצננים לטמפרטורת החדר.
  2. להכנת הבצק: מניחים את אבקת הפורמולה 1 ספורט, אבקת סיבים תזונתיים, קמח, סודה לשתייה וקליפת לימון מגוררת בקערה ומערבבים היטב. מוסיפים את הביצים ותרכיז משקה האלוורה ומערבבים רק עד שמתקבל בצק אחיד.
  3. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
  4. על גבי משטח מקומח, מרדדים את הבצק למלבן בעובי 5 מ״מ.
  5. מורחים את תערובת הפרג בשכבה אחידה ומגלגלים לרולדה.
  6. מניחים את הרולדה בתבנית כשהתפר פונה כלפי מטה. בעזרת סכין חורצים פרוסות ברוחב 5 ס״מ ואופים 15 דקות, עד להזהבה.
  7. מצננים וחותכים לפרוסות.

 

---------------------

יש לכם סקופ? מצאתם טעות בכתבה? לחצו כאן להתחיל איתנו צ'אט בוואטספ 

--------------------

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים שמגיעים לידינו. אם זיהיתם באתר צילום בו אתם בעלי זכויות יוצרים, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול משימוש בו, באמצעות הקישור כאן



 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה